Söndag

Hej
Här hemma gick jag ner med en pigg liten tjej strax efter 7 efter en jobbig natt. Lilly som på flera månader inte vaknat nattetid vaknade 5 gånger under en tid på 2 timmar. Har ingen aning alls om vad det var för fel heller utan hon var ledsen när man kom in & sen slängde hon sig över mig. Men sen somnade hon om när man gick ut. Så antingen hade hon mardrömmar som inte gav med sig eller så var det bara kelsjuka hon hade. Hur som så gick V in till henne & lade sig sen så dom sov i samma säng inatt. Hon hade tydligen legat som en liten igel på honom hela natten med.

Tror ni att det kan vara så att hon känner att det är på G snart med en liten bebis i huset? 

Det är nämligen så att hon faktiskt börjat gosa jättemycket dagtid med dom senaste dagarna. Hon vill kramas & pussas hela tiden vilket hon inte gjort på samma sätt innan. Vissa älskar hon att kramas & pussas men det har ökat jättemycket sista dagarna. Kan det vara så tror ni?

Idag har vi inte så mycket inplanerat. V ska iväg till sin systers kille som fyller år idag men jag & tösen stannar hemma då dom haft sjukdommar i huset. Och jag känner inte riktigt för att ta med den hem hit när vi snart kommer få en liten. Går det att andvika så gör man det ju helst. Jag ska därimot snart smörja in mig med lite BUS & slänga på mig myskläderna. Känner mig otroligt blek & osnygg nu så jag hoppas på att lite färg försöka pigga upp mig lite iaf =)

Vad ska ni hitta på denna härliga söndag då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling