Tisdag 2 november

Hej
Idag har det varit fullt ös här hemma. Först var vi iväg till mäklaren för att prata en hel del om vårat hus & vi kom väl fram till det vi ville iaf =) Vilket var otroligt skönt. Han var även på våran sida ang dom sakerna vi påpekade & det känns härligt =)

Sen var vi iväg för att handla lite & sen var mina föräldrar hit på lite fika. Så vi har fått en del saker gjorde =)

Har även tagit & skickat efter lite förstoringar på kort & sen vanliga kort med så vi kan fixa lite i Lillys bok & kanske även starta en bok till Léone =) Blev otroligt många kort så jag måste komma ihåg att skicka efter oftare så man slipper komma upp i den mängden varje gång.

Idag är det ju även den 2:a vilket betyder att våran lilla tjej idag blev 1½ år =) Tänk att hon redan hunnit bli så stor. Våran lilla tjej som snart ska bli storasyster♥

Våran lilla gulligos för 1½ år sen. Helt sjukt att det redan hunnit gå så lång tid sen hon kom till oss. Och snart sitter vi här med en sån där liten till =)


Kommentarer
Postat av: ♥anna♥

Ja tiden går fort. Tycker att den andra graviditeten har gått sjukt fort. Man har inte hunnit med. Nu väntar man bara till man har den lille knodden i famnen och att förlossningen ska gå bra!

2010-11-02 @ 18:58:48
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: sanna

Vilken sötnos!



//Sanna

2010-11-06 @ 22:07:19
URL: http://sthlmmamman.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling