Välkommen efterlängtade november

Hej
Tänk att våran BF månad redan kommmit. Helt underbart att vi äntilgen kommit till november månad & kan nu börja räkna ner på riktigt =)

Idag tog jag mig en liten sovmorgon & gick upp strax efter 9. Skönt att få tillfälle att ligga kvar så det är enda gången på dygnet då jag inte har ont i revbenen. Är så otroligt öm i dom nu så jag vet inte hur jag ska klara av 24 dagar till just nu. Men hon kommer ju titta ut när hon själv känner sig redo så det är bara att vänta & se när det är =) Hoppas såklart att det blir lite innan 25:e. Gärna innan 14:e  med då pappa V skulle få vara 2 barnspappa på farsdag♥

Idag är det ju dags för ett nytt bM besök men det är inte förrän 13.30 så innan det är dags för det ska vi bebe oss ut till huset & kolla lite. Kommer blir otroligt konstigt att gå i det huset igen då jag inte varit där sen slutet på september förra året. Men det kommer bli kul med =) Ska ju på möte med märlaren i morogn & sen ska vi höra av oss igen till en familj som vi har haft kontakt emd ett tag nu ang att hyra ut det till dom istället =) 

Nej nu bir jag misshandlad av lilla L i magen här så jag ska upp & röra på mig för att hoppas på en lugn stund =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling