Dagen shopping =)

Hej
Efter en dag med många underbara besked så firade vi med lite kinamat & shopping =) Snacka om att det var en sten som ramlade ner från våra axlar idag när vi först fick höra att lilla Léone hade vänt sig rätt. Att sen se hur SF kurvan hade droppat vart då som ett slag i magen men BM sa att det säkert inte skylle vara någon fara men hon ringde för att kolla vad UL sa endå. Dom hade en tid ledig idag så vi kunde kolla för säkerhetsskull & det sa vi ju inte nej till. Var helt underbart när sköterskan (som btw var samma surtank som gjorde rutinUL men denna gång var riktigt trevlig) sa att allt såg superfint ut! Hon ligger ju lite under kurvan men det var ingen fara alls utan hon är bara liten vilket hon även påpekade att Lilly var med då hon bara vägde 3337g vid födseln som var 9 dagar efter BF. Man brukar tydligen säga att barnen brukar väga 3500 vid födsel. Men jag vet att Lilly var liten med då man ser att hon låg under den "normala" kurvan på papperna från förlossningen. Men lilla Léone vägde i dag ca 2,4kg & beräknades väga ca 3 kg vid BF.

Var faktiskt in idag & beställde hem liggdelen till syskonvagnen. Så den skulle komma någongång nästa vecka vart det sagt. Hoppas bara att vagnen kommer snart den med. Vill ju att allt ska vara fixat nu! =) Blev såklart i samma färg som vagen kommer vara.

Sen spran vi även in på coop för att köpa lite blöjor till Lilly som hon kan ha hos sin farmor & farfar så vi slipper packa ner det till förlossningen startar. Såg då att dom hade lite extra priser på blöjor så dom var 20 kr billigare än vad dom brukade. Så jag köpte även lite till Léone med i strl 2. Allt i libero då. Hade även precis fått en kupong där jag fick 50 kr rabatt på nr 2. Så vi köpte 2 paket blöjor för ynka 160 kr =) Underbart när sånt händer. Köpte även med oss lite nappar därifrån i strl 0-6 månader som kostade 50 kr om jag inte minns fel.

Cute!
 
Efter det spran vi till sist in på kappahl där jag hade rabatt med =) 25% på ett valfritt babyplagg. Så vi tyckte att vi kunde köpa en påsoverall i 62 därifrån så vi skulle ha en extra i även denna storleken. Har det i alla andra ministorlekar nämligen. Känns skönt ifall hon skulle spy ner den ena eller om blöjan skulle läcka för det kommer ju behövas overall om man ska ut när hon kommer. Hittade även världens sötaste mössa i samma stickade stil som den otroligt söta overall som är slutsåld nästan överallt från kappalhs newbie kollektion. Och eftersom vi har den ville jag ju självklart ha mössan med =) Sen blev det lite strumpor därifrån med i minsta storleken. Har ju självklart några par här hemma sen Lilly men jag vet inte vilka det är så jag köpte ett 2 pack nu så jag iaf vet några =)

Underbara påsoverallen som kostar 229kr

Underbara lilla luvan med det mjukaste lurvet i

Fina lilla mössan som kostar 59,50 & är i strl 0-6 månader

Små små strumpor som kostar 39,50.

Så nu är så gott som allt införskaffat inför lillans ankomst. Ska köpa amningsinlägg när någon dag & även köpa ett regnkydd till liggdelen. Sen skulle jag ju även behöva köpa amningspumpen från MAM med så det är fixat. Men annars känns det som att allt är klart på inköps listan faktiskt. Ska ta hem vaggan som Lilly låg i den första tiden från V´s mormor & morfar denna vecka med så jag får bädda den med =) Tänk att vi snart har våran lilla tös hos oss♥


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 30

Ååh vilka fina grejor! Newbie serien är ju helt underbar, hoppas de får in lite nytt där snart :D Kram

2010-10-26 @ 09:49:51
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Williammarklund

va sött :D

2010-10-26 @ 10:10:47
URL: http://williammarklund.blogg.se/
Postat av: ♥anna♥

Kanonfina grejer! SKönt att Leone har vänt sig! Hoppas hon stannar där nu!

2010-10-26 @ 16:43:32
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling