Hemma :(

Hej
Ja det blev tyvärr inget Dansfeber för oss. Har så otroligt ont i mina revben & jag orkar knappt sitta upp just nu känns det som. Vi körde dock på med lite barnvaktning endå för att Lilly ska få pröva på det ett par gånger innan det är dags för lillasyster att titta ut.Så vi tog tillfället i akt att åka iväg för att äta på resturang bara vi då.

 Satt i bilen endast 45 minuter men jag höll på att smälla av. Så tack gode gud att vi inte åkte till stockholm endå. Skulle in & beställa våran liggdel med hade v tänkt men det var så mycket folk inne på babyland som hade frågor om vagnar precis innan stängning så vi åkte & åt enkom istället. Kännes otroligt konstigt att bara vara vi. Men mysigt med.

När vi sedan kom hem var det bara att stoppa lilla fröken i sin säng som somnade som en stock. Sen dess har jag legat på soffan & kollat in dansfeber. Och tyckt lite synd om mig med såklart =) Önskar så otroligt att hon skulle vilja vända sig så man slipper oroa sig för snitt & för att slippa känna detta otroliga tryck. Men vi får se vad som sägs hos BM den 25.e helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling