Molning måndag

Hej
Här hemma syns det verkligen att det är höst nu. Det ligger löv överallt. Hela våran altan är överfull så det är något vi måste ta tag i innan det kommer snö. Får se om det är något man orkar med idag.

Idag är det måndag igen & endast 1 vecka kvar till nästa BM besök för att se hur fröken vill ta sig ut. Och än så länge visar hon inga planer på att vända ner sig åt rätt håll. Men vi hoppas att denna vecka innehåller en liten vändnig av fröken själv =)

Idag har vi absolut noll planer för vad som ska hända så vi får helt enkelt se vad vi hittar på. V ligger iaf & sover fortfarande då jag sa till honom att han kunde ta sovmorgon. Jag kan ju endå inte sova länge på morgonen längre utan vaknar till av Lilly eller lite tidigare med ibland för att sedan ligga klarvaken med en massa tankar som snurrar. TTror verkligen att kroppen börjar förbereda sig inför Léones ankomst nu. Är otroligt sugen på att börja fixa någonstans att lägga i hennes kläder i & göra iordning väskor mm men jag har lovat mig själv att vänta tills på måndag nästa vecka. För då är det ju 25:e vilket betyder att det bara är 1 månad kvar till BF =) Åh vad jag längtar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling