Torsdag 14/10

Hej
Idag började jag min sista dag som 21 åring redan klockan 7.30 då Lilly hörde sin pappa åka iväg & ville upp. Så vi hoppade ur sängen då vi med & jag plockade bort våra sängkläder. Kände att det var behövligt eftersom jag sov oduschad så det luktade BUS i sängen imorse. Just nu håller jag på med dagens lunch som idag blir ungsfalukorv & stuvade makaroner. Försöker se till att det blir 1 rätt varje dag som innehåler mycket mjölk/grädde då Lilly hatar att dricka mjölk så hon behöver ju allt kalcium hon kan få. I vilken form spealr ju ingen roll känns det som. Brukar bli just stuvade makaroner, fil/yoghurt, gräddfil eller grädde. Har pratat med BVC & hon tycker att det är ett perfekt upplägg =)

Nej nu måste jag kolla till maten. När vi ätit kommer dagens maginfo =)


Kommentarer
Postat av: Cissi

Var gärna med i min tävling där du kan vinna ett presentkort på 200 kr! Länk: http://cviklund.blogg.se/2010/october/tavling-vinn-presentkort.html#comment

2010-10-14 @ 11:48:59
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: ♥anna♥

Ja man får hitta sina små knep för att då de små knattarna att äta bra! =) Inte alltid så lätt.



Hoppas allt går bra med magen. Det närmar sig nu!

2010-10-14 @ 12:19:17
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Stines Drömhem

vi har också problem med att få i sonen mjölk, men man får försöka med små knep hehe

/Stine

2010-10-14 @ 18:07:44
URL: http://pokerfrugan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Min son hatade mjölk från börjar. Hulkade och så kunde han också göra. Innan vi kom fram till att det är allergi. Äta går bra, bara det inte blir för mycket. Och så får han kalcium berikad havre eller ris mjölk. Han tycker om det och det funkar prima. Men då kan han heller inte äta vanlig fil eller glass. Tyvärr. Men ditt upplägg verkade väldigt bra!

2010-10-14 @ 19:25:57

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling