Dagen & morgondagen

Hej
Ja som ni ser i föregånde inlägg blev det en hel del kantareller plockde. Svärmor var med i skogen & det var även hon som fick all svamp. Jag & V gillar ju inte svamp men maken gillar ju att plocka det så man får ju offra sig om vi säger så. Jag är ju i grunden en bonde & har levt på bondgård tills jag flyttade ihop med V så jag har liksom fått nog av det livet litegrann. Sen har man ju bott ute i ingenstans så det har ju blivit mycket traskande i skogen med så jag känner lite att jag gjort min kvot i det ämnet men vad gör man inte för familjen.

Hur som så blev det 4 liter vanliga & 1,5 liter trattkantareller. Och jag hittade ett riktigt superställe i början så det jag stod för var ca 3 liter vanliga kantareller.

När vi var klara var det bara att bege sig hem & äta sen lunch. Sen rensade vi all svamp & pratade lite strunt =) Sen begav vi oss till affären & handlade mat som vi sedan åt. Och nu har jag precis klippt makens hår så nu är han fin igen haha.

Och vet nu vad? Imorgon blir det shopping! Jippie. Och vi ska till&med in på ikea. Som jag längtat efter det. Så det blir förhoppnigsvis en massa doftljus därifrån & sen hoppas vi att jag hittar något litet bebisplagg till Léone med. Får helt enklet se vad som kommer med hem. Kommer ladda mobilen nu så jag kan blogga när vi är borta. Får bara hoppas att jag kommer ihåg att göra det med =) Ska packa ner kameran redan nu så den iaf kommer med.

Nej nu ska jag kolla lite tv & sen är det dags att skutta in i duschen. Lovely!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling