Onsdag

Hej
Idag var det min dag att gå upp med Lilly-bus som vaknade vid 8.30 tiden. Så det var ju ingen fara alls =) Så vi gick ner & åt lite frukost ihop. Sen blev det lite soffmys.

När klockan blev 10 någonting gick vi upp & städade inne på hennes rum. Så nu har hon en städad byrå & fixad säng. Sen städade jag i hennes skrubb så nu är alla kläderna ställda i ordning & allt är prefekt. Kläder som Léone kommer kunna ha står på ena sidan med det minsta ytterst & Lillys kläder är det lika med fast på andra sidan. Känns så otroligt skönt att jag är pedantiskt på det planet haha.

Sen fick vi besök av min kusin Hanna vilket alltid är lika trevigt =) Tack för besöket gumman!

Sen har vi även plockat ner bäddsoffan nu så madrassen till den ska ställas undan inne & metallramen ska ner i källaren. Så nu ska vi äntligen få lite ordning i vårat sovrum! Jippie =) Ska ta fram sänggaveln senare & tvätta tyget på den. Sen får jag klä om den med innan den hamnar där den ska. Just nu står våran säng under snetaket & jga liggr inners. Inte det smartaste när man har en mage & endast 2 månader kvar till BF haha. Så nu ska det bli lite mer gravid/mamma vänligt där uppe. Skönt.

Nej nu ska jag & kolla vad det finns här hemma att äta till kvällsmat. Skönt att kolla vad som finns redan nu känner jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling