TGFI!

Hej
Fredag idag & äntligen helg =) Inte för att det händer något speciellt men endå. DDet är ju alltid något magiskt med just fredagar.

Inatt var en jobbignatt & det var faktiskt det stora barnet som bråkade denna gång. Lillys gnälldag fortsatte även under natten & det blev mycket gnäll & spring in till henne. Men efter mycket tröstande så somnade hon ordentligt & jag gick in till henne vid 10. Kännde att hon verkligen behövde all den sömnen efter natten & gårdagen. Tror att det är tänderna som bråkar med henne då magen reagerar som den brukar när det är dags för dom. Just nu har dom 2 nere  mellan alla andra tittat fram lite grann men jag tror att dom övre är på G med för hon är svullen & öm där. Tycker så synd om henne för man vet ju själv hur ont det gör när tex visdomständerna ska upp.

Idag är ju supersugen på att bege mig in till Uppsala. Skulle verkligen behöver storhandla idag känner jag. V jobbar ju & jag är inte så sugen på att fråga om vi ska in i helgen då jag lika gärna skulle kunna åka in idag med Lilly. 2 flugor i en smäll =) Men sen finns ju det lilla problemet att ta sig in. Visst finns ju bussen men jag är lite orolig att hon ska bli åksjuk. Och jag är ingen sån som ringer vänner & kollar om dom ska in & liftar med dom. Jag har själv valt att inte ta körkort & det är ju mitt val så det får jag stå för helt enkelt. Har ju alltid sagt att det finns bussar så jag får väl lyssna på mig själv =) Men jag är ju som sagt orolig för Lilly. Men det kanske går bra om hon får sitta framåt i bussen. Får helt enkelt se hur det blir.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling