Operation inbokad

Hej
ja igår blev det tyvärr inte någon bloggning alls men det var för att livet tog upp min tid. Behövde bara vara en dag men eftersom vi inte var hemma förens 19.30 så hann jag inte med att blogga då det var så mycket som skulle fixas innan det var dags för sängen. Bland annat skulle det pratas om hur vi skulle fixa allt innan den 18:e då vi lovat att vara ute ur detta hus. Sen försökte vi komma på en plan om vad som kan packas och köras iväg utan att det kommer behövas. Och sen behöver vi en dag då vi mest kastar saker på återvinningen med. Ja en hel del planerande alltså.

Igår på morgonen var det dags för ett besök på sjukhuset då det var dags med en träff med en kirurg för att prata om en ev operation av gallan min. Efter lite prat frågade han om jag ville operera mig och jag känner att det är lika bra att ta bort den då jag mådde så otroligt dåligt så lång tid efter anfallet. Och han tyckte väl samma sak. Att jag sen var så ung och hade så mycket stenar gjorde saken bara klarare så jag kommer opereras om 2-3 månader. Så det är bara att vänta på en tid nu då. Känns ju lite jobbigt att det blir mitt i sommaren men det får jag ta helt enkelt. det blir iaf en operation i Enköping och man hoppas att jag ska kunna åka hem samma dag. Låter super!

Idag blir det kanske ett litet besök av min kusin men annars tror jag att det blir ett besök till huset frö att kolla upp den del saker och det kanske följer med någon liten låda med saker då med. Får helt enkelt se hur vi gör. Men denna dag kommer jag faktiskt ta med en laddad mobil så det kan bli någon mera bloggning denna dag iaf =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling