Packa packa packa

Hej
Ja det är verkligen vad vi gör här hemma nu. Packar som bara den allt som inte används och bara är där just nu. Så här hemma lever vi just nu i ett flyttkaos vilket är jobbigt. Gillar verkligen inte detta men det är ett ont måste. Längtar dock otroligt mycket till att allt är upppackat hemma i huset och bara vara.

Igår var vi faktiskt iväg med det första flyttlasset där det var finporslin och annat som fick åka först. Även lite saker ifrån källaren åkte vid den andra omgången på kvällen så nu har vi tagit det första steget känns det som iaf. Har även ett par möbler som vi kan köra iväg redan nu men det får vänta till i helgen då V jobbar torsdagar och fredagar. Men detkänns så himla gött att kommit igång redan då vi hoppas vara ute innan nästa helg då Léones dop är på lördagen den helgen.

Måste bara ta och säga en sak som var så otroligt härligt igår. När vi kommit dit gick V ner till källaren för att kola upp vad det är som gått sönder i vattenväg då det varit så kallt i huset i vinter. Jag och Lilly var i huste och pratade om hur mysigt vi skulle ha det där borta. Sedan tittade vi ut genom förnsteret för att mötas av en sjö av snödroppar och krokusar. Så vi gick ut för att kolla på dom fina vårblommorna och även dom underbara fjärilarna som satt på dom. Jag började sedan plocka lite ute på gården och helt plötsligt springer Lilly iväg med en himla fart. Jag kollar vad hon gör och det jag ser gör mig så varm i kroppen. I huset bredvid vårat bor det en liten familj där föräldrarna bara är några år äldre än oss och dom har en liten kille som är 5 månader äldre än Lilly. Han och hans mamma var ute på deras gård igår och våra små sprang emot varandra för att genast börja leka med varandra. Och att tilllägga har dom aldrig träffats förut. Så himla underbart och dom kom så himla bra överens.

Pojken mamma blev jätteglad över att vi skulle flytta tillbaka då dom kommer kunna leka med varandra hela tiden nu. Han var tydligen lite resarverad i vanliga fall mot andra barn men våran som gullungar klickade tydligen så himla bra att det var något som inte fanns med på kartan igår.

Tänk att våran tjej inte haft någon lekkompis när vi bott mit i samhället men när vi flyttar ut utanför samhället där det knappt finns några hus alls hittar hon på stört en kompis. Det är helt enkelt meant to be♥

Vårat liv ser ut så här just nu känns det som. Det enda rum vi inte okmmer röra alls innan sista flyttlasset är allt i Lillys rum. Vill iaf att hon ska ha det så normalt som det bara går.  


Kommentarer
Postat av: Anonym.

Hej!

I dina inlägg så verkar det som att Lilly inte går på dagis och att ni aldrig träffar andra barn ? Varför inte undrar jag ? Lilly behöver väl gå på dagis o träffa andra barn ? Barn behöver träffa andra barn för att få det så bra som möjligt. Så förstår inte. Du och barnen verkar vara hemma hela dagarna, förutom när du är hos din mamma typ. Hur tänker du ?

2011-04-08 @ 00:04:42

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling