Gårdagen

Hej
Ja igår var detr faktiskt så att vi begav oss in till Uppsala då mina föräldrar skulle in på möte vid 15 så vi hängde på för att möta upp pappan i huset efter jobbet.  När han var klar på jobbet mötte vi upp svärföräldrarna och begav oss till IKEA för vi tog en bit att äta för att sedan gå lite lugnt där inne och kollade på allt fint. Blev en superfin glasskål att ha godis och annat fint i och galgar till oss. Sen fick även Lilly en ram som hon ska få en förstoring på sig och pappan i en lastbil i. Jag har inte mött en liten tjej som älskar allt som brummar mer än Lilly. Ni ska veta hur mycket hon älskar att få titta på traktorer, grävmaskiner och lastbilar. Hon skriker rakt ut när hon ser en och det bara lyser i hennes små vackra ögon. Att hon sen älskar allt som är rosa, hästar och dockor gör att hon behagar båda sin far och mor =)

Efter ikea besöket så vart det ett snabbt besök på kappahl då det var dags att införskaffa strumpor till barnen. För nu är nog hösten här för inte är det längre så superskönt ute och då är det verkligen dags för just strumpor. Och att båda barnen sen hade växt ur alla sina strumpor gjorde att det verkligen var dags för strumpor. Och kappahl har ju det underbara ta 3 betala för 2 på underkläder så det blev en stor hög med strumpor till dom. Köpte 3 storpack till Lilly och även några enstaka på sidan om dpå jag hittade en massa söta. Léone fick 5 par strumpor men sen fick hon ju även ärva dom strumporna Lilly inte längre kunde ha så i slutändan blev det ungeför lika många i deras låda. Underbart! Nu är vi snart helt klara för hösten känner jag. Väntar på höst/vår jackorna och även Lillys vintermössa som jag fick lov att byta till en större storlek. Köpte likadana till barnen ifrån H&M och på dom var det 86/98 och jag trodde att den skulle vara perfekt till Lilly och för stor till Léone men den var otroligt liten i storleken och Lilly fick knappt på den på huvudet  och på Léone satt den jättebra. Höst mössorna däremot satt superbra och då hade Lilly 86 och Léone 74/80. Kommer väl upp bilder sen. Skulle knäppa här om dagen men då var batteriet helt dött så det ska laddas när jag hittat på laddaren =)

Och sen ska jag visseligan behöva besöka Uppsala en dag till då det behövs bodies och byxor till Léone i 80 då jag rensade ur en hel hög med kläder i 68 igår och det blev otroligbt fattigt i lådorna då. Har bara 4 eller 5 bodies i 80 till henne nu och alla dom är långärmade. Och då jag gillar bodies när dom små kryper för att magen inte ska bli kall så behövs det flera. Både lång och kortärmade. Sen behövs det lite tights och jeans till lillan då det knappt blev några kvar så det måste göras snart. Och till Lilly behövs bara några vita strumpbyxor då hon har kläder så det räckar annars =)

Nej nu ska jag vika in en massa tvätt. INte det roligaste som finns men sånt som måste göran =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling