Ensamma

Hej
Ja idag åkte V´s föräldrar och lillebror hem till Östervåla igen så nu är det bara våran lilla familj kvar här ute i några dagar till innan vardagen drar gång igen. Känns verkligen speciellt att bara vara våran familj här just nu då det är något vi bara varit här sen vi vart tvugna att flytta i april. Helt sjukt vad en person kan göra mot en familj så som våran fd hyresgäst gjort. Men nu är det bara 1½ månad kvar innan hans kontrakt går ut och då hoppas vi verkligen att han beter sig som en människa med medkännsla och flyttar därifrån och även ger oss det han är skyldig för att han förstört. Men det är bara att vänta och se tyvärr. Ska förmodligen mejla advokaten imorgon för att se om det har blivit några framsteg eller om allt verkar stå still.

Just nu är V iväg för att kolla om nyaste Irene Huss filmen finns på filmstället för på orten eller om den fortfarande är uthyrd. Förmodligen är den det men man kan ju alltid hoppas.

Imorgon kommer tävlingen upp förresten. Blev så att vi tar det då och kör på i 2 veckor med tävlingen. Hopopas verkligen att ni kommer gilla vad jag fixat åt er =) Det är iaf något jag har haft turan att få ifrån detta företagen och som jag älskar. Mer än så säger jag inte =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling