Fredag

Hej alla underbara
Här har ni en mamma som just nu har en liten fröken som sover sin första nap för dagen medans min stora tjej leker med sin moster. Så nu tar jag tag i bloggen och i bloggmejlen innan det blir fullt ös igen. För Léone som bara sover en gång om dagen och kör fullt ös resten av tiden får man passa på att sitta här medans man kan =)

Idag är det äntligen fredag igen vilket betyder några hela dagar tillsammans med maken. Älskar när hela familjen är samlad och det brukar ju tvyärr inte bli så mycket pappa/Léone tid tillsammans dom dagar han jobbar då han kommer hem vid 18 tiden och då brukar Léone få lite gröt innan läggningen som är runt 19. Och sen har han ju en stor tjej som är pappas tjej och slänger sig på honom så fort han kommer innanför dörren.

Idag ska vi ju iväg till stugan igen för att sedan åka hem på måndag förmiddag. Men dom där 2 hela dagarna tillsammans bara vi gör så otorligt mycket för oss så det blir som en liten kärleks boost för oss med. Jag känner mig verkligen nykär i V fortfarande och dom här 9 åren vi haft tillsammans har verkligen varit underbara. Jag kan inte förstå att jag hade turen att träffa min drömprins redan vid 14 års ålder och när mani nte tröttnat på varandra alls efter 9 år känns det som att vi kommer hålla ihop otroligt länge. Och vi har ju lovat varann evig kärlek och det tror jag verkligen om oss två.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Så fin blogg :)

Vilken underbar familj du har !!!

2011-08-28 @ 12:43:20
URL: http://kevinsmami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling