Fullt med tankar och förhoppningar

Hej alla underbara
Nu är vi tillbaka för ett ögenblick hemma hos mina föräldrar igen. Hon hem igår kväll och stannar tills imorgon när V kommit hem. Då far vi ut igen tills på måndag förmiddag då det är planer inplanerat. Men nu har jag internet dygnet runt igen och inte bara via V´s mobil där jag knappt kommer in på bloggen haha. Känner mig inte som den mest tekniska personen på denna planet precis ;)

Ja nu över till rubriken. Just nu snurrar det verkligen runt 1 miljon saker i mitt huvud och man hinner knappt med i sina egna tankar. Men jag hoppas verkligen att jag snart kommer få reda ut lite av alla nystan som ligger där inne och vill nystas upp och leva fritt igen =) Ja tex så väntar vi fortfarande med spännign på att se om advokaterna kommer få tag i våran fd hyresgäst och se vad han har att säga. Kommer han flytta ut till första oktober eller vad kommer hända? Det är bara lite mer än 1 månad kvar innan det är vårat hus igen men vi vet inte hur någonting kommer bli-frustrerande är bara förnamnet.

Men jag ser otroligt ljust på framtiden även om vi inte vet var vi kommer tillbringa den eller med vilka. Det enda jag vet att jag har en familj som jag älskar och som älskar mig tillbaka(även om mina tankar får mig att tappa tålamodet fort numera) och det är det enda som betyder något. För har man ingen som älskar en för den man är är man vilse i livet♥

Om ni bara visste vad ni gjort mig lycklig som föddes till mina fina döttrar♥ Aldrig har jag kunnat tro att jag skulle få bli så här lycklig så ung.

Kommentarer
Postat av: Ida - Isabellas mamma

Vilken fin bild! :)

2011-08-25 @ 20:04:24
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Underbar bild!!



Oh, kan tänka mig det - på så vis är jag lite glad över att amningen inte funkade längre och att tänderna inte hunnit komma upp. Kan tänka mig att de biter som tusan även då :P

2011-08-25 @ 21:16:32
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling