Måndag

Hej alla underbara

Oj vad edt är svårt att få ihop inlägg nu känner jag då jag är så mycket man vill skriva men det går inte att få ihop något av allt inne i huvudet. Det är ju en massa saker med huset, om tankar och funderingar. Men just nu känner jag att jag mår extra bra i psyket av någon anlednig. Har ju haft det otroligt jobbigt med just psyket sen allt detta med huset och att vi drog in advokaterna. Har ju skrivit om att det varit jobbigt förut men det har varit så jobbigt att man inte ens kunnat nämna hustet eller namnet på den som just nu bor där för att jag ska må dåligt och börja gråta. Men nu har jag börjat må lite bättre vilket känns underbart. Är inte alls kul att känns ett tryck över bröstet mest hela tiden och inte alls veta vad som kommer hända, speciellt inte då man har småbarn att tänka på med.

Igår spöregnade det här ute i stugan och då tog jag tag i höst och vinter förberedelser. Så nu är höstjackor, mössor till båda årstidena och vantar efterskickade och kommer om ett par veckor. Och sen har jag även skickat efter fodrade stövlar till hösten och vinter skor till båda. Härligt att kunnat bocka av dom punkterna kännar jag. Så nu är vi motvilligt redo för hösten =)

Senare i vecka kommer det även komma upp en tävling jag hoppas att ni kommer uppsaktta =) Vet inte riktigt vilken dag jag ska lägga ut den med innan onsdag hoppas jag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling