30/12-11

Hej mina fina
Ja idag är det den näst sista dagen på detta år. Ett år som både varit underbart och jobbigt på så många olika vis. Men jag tror verkligen att vi avlsuter detta året på ett underbart vis och att vi kommer få ett helt underbart 2012. Kanske även en familjemedlem till om jag får bestämma =)

Här hemma har vi fortfarande sjuktsugan men nu verkar ju iaf barnen friska men jag känner fortfarande av förskylningen ordentligt. Hoppas att den försvinner till i morgon men vi får helt enkelt se.

Jaha, tror ni att jag blev klar med tvätthögen igår då? Nepp inte helt men det är bara våra kläder som ska vikas in och lite dukar som ska strykas. För jag blev lite avbrukten i fixandet igår nämligen. När jag hade sorterat ut barnens kläder (som btw var 80% av hela högen) så gick jag för att vika in dom först. Men oj så fullt det blev i deras garderob. Så det fick bli en stor rensning där inne med kläder som är liten för små och sådans som inte används alls. Och det var en hel del för jag fick ihop en hel tvättkorg full som nu är undanställd och barnen har en fin garderob =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling