Back in business?

Hej
Ja nu får vi väl se om jag kan komma igång med bloggningen igen då. Hoppas det då jag saknat bloggen denna vecka som gått.

Ja vad är det som har hänt då? Jo jag har haft fortsatta problem med gallan vilket gjort att jag inte orkat någonting. Har mest bara legat & sovit hela tiden. Med undantag för dom härliga toabesöken jag har varit tvungen att ha. I onsdags vägde jag 10 kg mindre än vad jag gjorde vid förlossningen men nu är jag nog en bit under det med tyvärr. Men men.

Igår orkade jag inte med allt det här längre utan det blev en tur till akuten igen. Men allt slutade med att jag skrev ut mig själv då läkaren skulle ha tagit år på sig innan hon skulle ha tid för oss. Kan dock tillägga att jag fick provsvaren innan jag gick för att gämföra med dom förra & dom här var lite bättre annars skulle jag inte ha skrivit ut mig.

När jag sen kom hem 5 imorse så tog jag en värktablett & lade mig på soffan för att inte väcka min älskade make som verkligen har varit guld värd under denna resa. Tack älskling för att du finna i mitt liv! Och tack till mina underbara föräldrar som hjälper mig in & ut från sjukhuset hela tiden♥


Kommentarer
Postat av: Vickan - allt i rosa

Vad underbart ditt liv verkar. Både barn och gift:) Jag är 22 år men han än så länge endast sambo ;)

Kolla gärna in på min blogg där jag just nu kör en tävling där man kan vinna ett otroligt fint gossedjur från Frogs & Dogs, föreställande en tre meter lång orm i rosa och vitt :)

2011-01-09 @ 23:40:24
URL: http://www.alltirosa.se
Postat av: Hanna

Hoppas du mår bättre snart! kan inte vara roligt att åka in och ut på sjukhuset nu när du har en liten hemma. Krya på dig!

2011-01-10 @ 00:12:44
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Hanna

Stackare! Hoppas du kan få bli bättre nu! Om inte annat att doktorn har nått väldigt bra att komma med sen när du ska dit. För det som du går i genom nu borden ingen behöva göra! Krya på dig! Kram

2011-01-10 @ 08:44:29
URL: http://haannnna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling