Gallundersökningen

Hej
Förlåt för den rent utsagt urusla uppdateringen. Jag skäms verkligen för det. Men det är så otroligt mycket just nu att jag inte finner ro i kroppen att sitta ner & skriva av mig hur jobbigt det ibland känns. Men ibland måste man bara försöka lägga vissa jobbiga saker bakom sig. Vill inte gå in på det för mycket men det handlar om vårat hus som jag saknar så mycket men som vi aldrig kommer flytta tillbaka till.

Men iaf. Nu ska vi ju inte prata om det utan om min gallundersökning. Jag var ju iväg på den i går & dom hittade ju självklart stenar. Vilket jag verkligen förstod då jag fortfarande, 11 dagar efter anfallet känner av gallan. Så den kommer verklogen ryka för på det här sättet vägrar jag må hela livet. Inte för att det bekommer mig så mycket att jag är öm men så ska man ju inte behöva ha det. Men men. Sen hittade dom även en polpy där inne. Så det verkade som att dom hade haft en liten nyårsfest där inne haha.

Så nästa vecka ska jag ringa ner till vårdcentralen för att boka tid för ett möte. Och där ska vi ju prata lite ang operation vilket jag kommer välja. Det vet jag redan nu eftersom jag inte känner att jag vill & orkar tänka på allt jag stoppar i mig. Och jag vill verklogen inte vara med om ett till anfall så jag säger som Brasse jag. Den ska bort bort bort =)

Men nu vet ni iaf hur undersökningen gick & hur allt står till . Måste verkligen tacka er för att ni varje dag tittar in här & förgyller min dag. Värmer så att se att ni fortsätter titta in varje dag fast jag suger på att uppdatera♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling