Måndag

Hej
En ny vacka med en massa nya upptåg =)

Här hemma startade denna dag med att Lilly efter en dålig natt ville gå upp strax efter 7 & lillasyster i huset sov yttligare 30 minuter innan vi begav oss ner till våra älsklingar. Sen har denna dag gått lite trögt. Lilly har varit lite gnällig då hon varit trött efter en natt med lite sömn men hon vägrar verkligen sova dagtid så det gick inte rikigt att få henne pigg heller. Vid 17 somnade hon i V´s knä efter en massa gråt men vaknade ca 30 minuter senare när maten kom hem. Så efter lite mat var det trött tjej som skrek efter sin säng. Så nu hoppas vi på att hon sover gott hela natten.

Igår blev lillasyster Léone hela 7 veckor vilket känns så otroligt sjuk. Hur kan hon redan vara 7 veckor? Tycker det var nyss jag gick runt här hemma i ett nypyntat hus med tröga värkar. Allt går ju så fort. Men så var det ju säkert med Lilly med bara det att man glömt att efter 20 månader =) Lillan växer iaf som bara den & 50 kläder börjar nu läggas undan med lite sorg i hjärtat. Är helt underbart att hon växer som hon ska men vi har ju även bestämt att en p-stav kommer sättas in så det blir inga flera barn på iaf 4 år eller kanske mer. Eller inte alls vem vet? Vi tycker iaf att dessa två underbara töser räcker just nu =)

Léone utvecklas iaf fort som bara den & hon har en otroligt härlig personlighet. Älskar att vara med & ropar så fort man lämnar henne själv i ett rum. Ler så stort när man tittar på henne vilket gör att hjärtat smälter♥ I nacken är hon så himla stark att man nästan blir rädd för henne. Men sen var ju hennes syster lika med så vi vet ju vad som väntar oss =)

Vi har även fått byta nappar. Dom från MAM gillade hon inte riktigt så nu är det esska som gäller. Men hon är inte lika mycket för napp som Lilly var när hon var liten. Så vi får se hur det blir sen. Lilly slutade ju med napp dagtid vid 13 månder  så det kanske blir ännu tidigare med Léone =) Och på tal om napp måste jag även bara lite stolt säga att storasyster inte är speciellt intresserad av att använda Léones napp vilket jag trodde. Nej hon brukar mest ta ut den ur munnen på henne & lägga bort den. För napp ska man inte ha dagtid haha. Sötnosen min♥

På tal om Lillys upptåg så tror jag att 2 års trotsen nu börjar komma. Hon vill nämligen hela tiden test gränserna & ger sig verkligen inte i första taget hur mycket man än säger nej. KKan säga nej på skarpen flera gånger men det hjälper inte. Så tillslut så blir det tyvärr så att man höjer röstan lite. Men vad ska man göra när man ser att det bara lyser bus i ögonen på henne? För hon vet att vi menar allvar redan första gången men hon bara struntar i oss den lilla rackaren. För det känns lite för tidigt att börja med "naughty spot" redan. Och med det menar jag att vi sätter henne på en lite stol/matta där hon får sitta en liten stund, typ 1 minut tills hon lugnar sig & förstår att hon gjorde fel. Visseligen är hon så otroligt smart men iaf. Får helt enkelt vänta & se hur de blir.


En glad tjej som verkar lägga all mat i kinderna =)
'l


Mitt i ett helt underbart skratt.

Léone är mera intresserad av Lilly som försöker visa sin syster hur man leker i gymmet. Mina älskligar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling