Onsdag

Hej
Herregud vad dagarna går fort här hemma. Kan inte riktigt fatta att det redan är onsdag igen. Men så är det när man har barn har jag märkt. Allt går så otroligt mycket fortare. Men med extra mycket kärlek =)

Idag har vi tagit det rätt så lugnt här hemma. Vilket jag inte hade så himla mycket emot efter 2 dagar med en massa fixat. Men det är så skönt att ha fixar dagar där man får allt gjort. Har bland annat tagit tag i våra tvätthögar så nu är både smuts & rentvätten fixad. För tillfället för det byggs verkligen upp på nolltid. Sen har sängar blivit renbäddade & julen är äntligen helt bortplockad här hemma. Hade nämligen kvar julgardinerna i hallen tills i måndags men nu är dom tvättade, strykta & undanlagda =) Love it!

Nu ikväll hoppas jag att jag ska kunna få ihop lite tradera annonser. Har ju en massa BOOB aminigsplagg & en del mammaplagg som ska bort nu eftersom vi inte planerar en liten till på ett tag. Och det känns bara dumt att ha dom då någon annan kan få användning av det. Så det är väl vad jag ska försöka knåpa ihop nu då.


Kommentarer
Postat av: Anonym

lägg gärna ut en länk här till tradera. till din sälj sida alltså

2011-01-19 @ 20:31:58

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling