The day

Hej
Här hemma har det varit fullt uop hela dagen då jag äntligen fått redan på mina provsvar för gallundersökningen. Jag visste ju att jag hade stenar i gallan då dom sa det på engång vid ultraljudet men idag fick jag lite mer detaljerade svar. Levern var fin, gallgångarna fria & jag hade en massa stenar varpå dom största ver 1 cm stora. Jisses. Så nu ska jag till läkaren på måndag för att prata om en operation & skicka iväg en ev remiss för just poerationen.

Senare kom mina föräldrar hit & fikade lite & pratade lite om vårat hus som ligger ute till försäljning. Och ett tag efter att dom åkt kom svärmor hit & hälsade på. Och när hon var här så kontroll mätte vi även Léone som faktiskt var 59,5cm lång. Herregud vilket lång tös vi har =)

När sedan hon åkte hem så tog vi en lite sväng till Uppsala där vi handlade lite på willys. Blev lite bra att ha hemma grejor & även 3 pack blöjor till. Så nu ska vi nog klara oss ett litet tag iaf för nu har vi ju 9 förpackningar hemma =) Sen begav vi oss iväg till gränby där det blev nya strumpor till Léione, en vit body i strl 56, tjocka strumpbyxor & en sjal till mig.

Just nu sitter jag & V vid tv:n och kollar handbollen som inte går så bra. Jag är visseligen totalt ointresserad men endå =) Har iaf ätit en helt underbar skål med vaniljglass & hallon.

Saljen kommer ifrån Kappahl & var på rea. 50 kr betalade jag för den =)

Bodyn kommer ifrån H&M & kostar 50kr. Strumporna kommer från Kappahl & kostar 40 kr styck.

Denna underbara skål med färska hallon har jag precis ätit upp. I bakrunden syns en av våra nya lyktor som kom idag tillsammans med lite annat ifrån Jotex

89 kr kostar denna

169 kr kostar denna

Denna otroligt söta kaffe/tekanna fick även den följa med.129 kr kostade den på rean. Köpte även en gräddkanna i samma serie med den var slutsåld nu såg jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling