Äntligen internet!

Hej
Ja herregud säger jag bara. Natten då jag bloggade senast blev det ett sånt himla oväder här hemma så åskan tog allt internet genom att förstöra något i en telecentral här ute. Men idag kom det ut en ifrån telia som fixade detta och nu är vi tillbaka =) Underbart!

Jaha vad har nu härt den senaste veckan vi har varit ifrån varandra då? Jo, för en vecka sedan tittade lilla Léones första lilla tand fram. Så nu har lillfröken sitt första lilla gryn på väg upp. Känns helt sjukt att det sitter något litet vitt där nere nu. Som vi har väntat =)

Ja och nu idag har hon även kört igång med hårdtränding på krypfronten. Nu kommer ju iaf armarna framåt ochgungar som bara den gör lilla tösen men när armarna komit en bit fram så åker rumpan ner igen. Men det är så häftigt att det händer saker nu =) Hon blir ju så sjukt stor helt plötsligt min lilla tjej.

Och på Lilly fronten kan jag nu meddela att vi har en helt torr tjej både dag och natt. När dagen hade kommit igång superbra och det gick ett par timmar mellan toabesöken vart helt plötsligt blöjan torr på natten! Så i 1 vecka tog vi av en torr blöja varje morgon sopm sen åkte i soporna. Så vi bestämde oss för att köra på med bara trosor och det funkar super. Vad har hänt med mina lilla bebis? Hur kunde hon gå och helt plötsligt bli 2 år och redan torr både dag och nattetid?

Ja annars hardet inte hänt så supermycket här hemma. Vi har självklart följt dom hemska nyheterna om Oslo och det är verkligen skrämmande att något sånt kan hända. Fy vilket monster som gjort detta mot så många.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling