I´m back!

Hej alla underbara!
Äntligen har jag fått lite tid att sitta här vid datorn igen. Denna gång ute vid stugan igen. Kom ut hit igår kväll och ska stanna här i en vecka har vi sagt. Är en perfekt liten mini semester då V börjar jobba igen den 18:e. 

Denna vecka har det inte blivit mycket till bloggning då jag jobbat 3 av dom 5 dagarna vi varit hemma hos mina föräldrar sen vi kom hem härifrån sist. Det blev 3 stycken långa dagar med en massa knapprande på kassaapparaten. Oj vad kul det kommer bli när lönen kommer =) Så nu vet ni varför det har varit så dött här inne dom senaste dagarna.

Jaha, vad har mera härnt dessa dagar då? Jo i torsdags firade vi faktiskt 4 år som gifta♥ Kan inte förstå att dte är så länge sen som vi stod framme vid altaret och sa ja till varandra. 4 helt underbara år som fru Röjerås har hitills farit förbi och många år till blir det♥

Underbara dag

Tänk att vi 4 år seanre skulle ha 2 helt underbara busungar som bara växer och växer för var dag som går. Livet är verkligen helt underbart. Även om vägen inte alltid är spikrak så finns det inget bättre i världen än att vara V´s fru och Lilly och Léones mamma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling