Stora tjejen!

Hej
Oj oj oj oj. Nog för att jag tyckte att lillfian växt som bara den men hallå. Det märks ju iaf att hon äter ordenligt våran lilla tjej =) Idag stannade vågon på hela 9080g och längde var på 72.2. Hon hade blivit 990g tyngde på 2 månader och växt 4.2cm. Inte konstigt att man tycker att dom snart är lika stora då Lilly vid 2 år var 84 cm lång och vägde 11,5kg.

Det helt sjuka är ju att jag trodde att Léone skulle kännas som en bebis mycket längde eftersom Lilly fanns redan men oj vad fel jaghade då Léone nu är lika stor som hennes storesyster var vi 10½ månad =)

Akta dig Lilly för snart är syrran ikapp =)

Vi pratade även lite om lillfrökens matvanor och hon frågade hur mycket hon åt nattetid. Just nu är hon ju inne i en bra period och har dom senaste dagarna vaknat 1 gång! vid 3 tiden och ätit. Men jag undrade lite om när vi började ge Lilly vatten nattetid istället för mat då man vid en viss ålder ska försöka vänja av dom vid nattmål för att komma in i att sova hela nätter. Och det var nu det fick jag höra =) För från och med denna månaden i utveckligen brukar dom inte behöva näringen nattetid då dom får i sig tillräckligt dagtid och då dom även börjar drömma mycket+att dom är extra lättväckta gör att dom vaknar av dessa skäl och inte av hunger. Så nu får vi ha en flaska vatten vid sängen för att ge istället men om man märker att barnen är riktigt hungrig ska men självklart ge det välling. Men nöjer dom sig med att dricka en svätt vatten istället är det super!

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Härligt att hon växer.



Det där med mat nattetid slutade Wilda med när hon var drygt 2 månader. Visst händer det då och då, men det är sååå skönt att få sova hela nätter. Ändras dock snart hahaha

2011-07-20 @ 22:58:25
URL: http://saratilling.se
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Härligt att hon växer och frodas! :-)



Förstår att du hoppas på det, det kan inte vara lätt att få lov att flytta "hem" igen, i vuxen ålder och med en egen liten familj.



Skönt att ni har ett ställe att "fly till" emellanåt då iaf! :-)



Här är det bara fint! Njuter till fullo av semestern och allt den har att erbjuda. :)



Självklart får du lösen till dom!

Användarnamn: annacondasprivat

Lösenord: minskatt



Strunta i att publicera denna kommentar! :)



KRAMIS

2011-07-21 @ 19:04:10
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling