TGIF

Hej alla underbara
Igår var det full fart här hemma då Léones tänder spökar så det var ett himla bärande på henne igår. Men idag verkar det lite bättre hoppas jag. Mat är ingen öjdare tydligen då det är ömt i tandköttet så just nu lever lillfian på välling, gröt och fruktpure. Men det är bättre än ingenting iaf =)

Igår blev fröken förresten 8 månader. Helt sjukt att det är 8 hela månader sen vi fick se den där underbara syskonkärleken slå gnistor då Lilly fick se sin syster för första gången. Åh jag börjar nästan gråta bara av att tänka på hur underbart det var ♥ Och kärleken mellan dom växer verkligen varje dag. Mina underbara sessor.

Både igår och idag har jag packat inför ett till stsuganbesök som kommer vara fram till den 13:e eller 14:e. För idag får V semester i 2 veckor igen. Så igårkväll var det en massa fixande med barnens kläder för knäpp som jag är vill jag fixa iordning outfits så jag vet att det finns tillräckligt med byxor/shorts/linnen och toppar. Underbart att fixa det redan nu så man vet att det finns. Så nu har jag fixat så att dom ska ha nästan 2 ombyten om dagen för mina barn är lortiga av sig så det behövs om vi säger det =) Men lortiga barn är glada barn säger man ju och det tror jag stämmer här. Men det tog verkligen hela kvällen att fixa deras kläder då det även rensades i deras lådor på sånt som är för litet och det som inte används. Och oj vad jag märkte att Léone har dåligt med bodies i 74, både lång och kortärmade. Men inte är jag så sugen på att köpa så himla många flera heller då hon växer som ogräs juh =) Så jag tog och tvättade upp dom få bodiesarna som fanns i 80 med även om dom är lite för stora. Men man tager vad man haver =)

Och idag var det packning av mina och V´s kläder. Där blev det inte lika mycket och verkligen inte lika utarbetat om vi säger så. Klännningar blev i kastade åt mig och ett par jeansshort med ett par toppar för det funkar ju alltid. Blev även ett par jeans med då man aldrig vet hur det blir med vädret. Så nu är vi redo för att åka. Den enda som fattas är ju V =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling