Monday

Hej
Denna dag startade strax före 7 för mig och Léone då det hon tycket att det var morgon. Detta efter en trång natt för alla Röjeråsare här hemma då barnen inte kunde somna om efter att Lilly vaknade av en mardröm då denna natt var det 4 personer i våran lilla 160 säng. Trångt för oss föräldrar men barnen fyllde ut nästan hela sängen själva så det var bara att suga in magen och hoppas att man låg kvar i sängen när man vaknade =)Men men, det gick ju bra endå och dom sov ju gott så det är ju huvudsaken.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag hade ju gärna hittat på något men jag tror att vi tar dagen som den kommer. Är ju jättefint väder ute iaf så man får ju njuta av det. Hade gärna sprungit runt i bikini idag men eftersom jag har dom där snygga plåsterna runt om på magen så skippar vi nog det tror jag =) Får ta det någon annan dag istället. Satt visseligen i solen en stund igår och såg att det faktiskt hade tagit lite vilket inte tillhör vanligheten. Så detta år hoppas jag på att brännan blir riktigt snygg. Har ju annars sjukt svårt att bli brun utan BUS det vill säga =)


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Vilken fin blogg du har!:9



Var med och tävla om en stickad orm hos mig!

Kramar Isabelle

2011-06-06 @ 15:47:56
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Haha precis likadant här, pappa är den roliga och jag är den "behövliga" ungefär ;D Men det kommer väl och går det där kanske, om inte så är det pappa som kommer få fullt i barnpoolen upp medan mamma ligger och solar sig på semester ;P

2011-06-06 @ 21:09:29
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling