Potträningen

Hej alla underbara
Tänkte bara titta in lite snabbt här för att skriva lite om hur det går med Lillys potträning. Allt går faktiskt superbra och över förväntan tycker jag. Hon är superduktig med att hålla sig och även att kissa på toaletten när vi sätter henne där. Vi fårgar rätt ofta om hon behöver kissa eller inte för att påminna henne men oftas kommer hon ihåg själv. Försöker dock hålla koll på klockan för att underlätta om hur lång tid det går mellan så det inte ska hända onödiga olyckor. Och råkar edt komma lite i trosan så säger hon snabbt till och kissar ut resten på toaletten.

Igår var vi även in på Kappahl för att köpa en hög med trosor till fröken och hon fick självklart välja själv. Och oj så mallig hon var kan jag säga =) Alla ibutiken visste att hon skulle köpa trosor och mycket med som honsa. Och det var ju inte konstigt att hon tyckte det heller då vi tillslut kom hem med hela 16 trosor! nem nöden har ju ingen lag som man brukar säga =)

Försökte även köra på med toa besök under tiden vi var i Uppsala och det gick jättebra. Så gott som en torr blöja var det. För vi körde på med blöja under tiden vi var i Uppsala och under tiden hon satt i en bil ifall hon skulle glömma bort allt. Men det gick ju super endå =) Och när hon kom hem ville hon kissa på toaletten fast blöjan var på och mycket riktigt var det dags. Så jag kan nog säga att dagtid behövs bara blöjan vid bilfärd och ev vid affärsbesök.

Nattetid kör vi på med blöjan med då vi inte vill överösa henne. Och som en liten säkerhet med ifall att hon dricker mycket innan hon somnar. Och nu har hon ju även börjat komma över till oss nattetid så det är som sagt en liten extra säkerhet =)

Min stora tjej på sin 2-års dag♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling