Tisdag

Hej
Oj så trött jag var när denna dag startade vid 6.30. Ochdet varinte på grund av tiden morgonen startade eller hur många gånger Léone vaknade då det frö en gång skull endast var en gång. Nej detvar för att min man och äldsta dotter puttat ur mig ur sängen hela natten. Det är nämligen så att Lilly vägrar att lägga sig om hon inte får somna i våran säng och inatt blev det inte så att vi flyttade över henne utan hon ficksova kvar. Kan faktiskt säga att det var trängre denna natt än förra då vi var 4 i sängen istället för 3 haha. Känns som man kanske skulle investera i en vanlig säng till henne istället för en växasäng så man kan ligga vid henne där istället. Får se hur det blir sen helt enklet =)

Denna dag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Det är varm och skönt ute men det är ingen gassande sol vilket är lite skönt på ett sätt. Jag skulle gärna åka iväg en sväng till Uppsala men jag är inte säker på att min man är på samma humör =)

Lillys underbara säng och rum innan vi flyttade

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så gjorde vi till killarna! Vanliga sängar så det finns plats för oss att rotera runt och sova bra, var vi än sover. Det fungerar kanon!

2011-06-07 @ 11:27:59
URL: http://mamzter.gblogg.se
Postat av: ♥anna♥

Vi har också en stor säng till Thea. Perfekt för vem som än sover där!

2011-06-07 @ 14:44:29
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling