Torsdag

Hej
Jösses vilket väder vi har här hemma =) Solen ligger inte på så otroligt men endå är det så skönt ute. Äntligen är sommaren här and I love it!

Här hemma hade vi igår en midre rolig natt då Lilly härjade med sin trots redan igårkväll. Hon somnade närmligen i bilen vid 18 tiden efter att vi varit hos V´s morföräldrar och det gick bra lägga över henne i sin säng sen med. Sen bar vi in Léone dit med då det var dags för henne att lägga sig med. Men någon timme senare bröt Lilly ut i skrik för att sedan vägra sova. Hon skulle göra dittan och dattan men sova fanns inte på kartan. Så tillslut gick vi och lade oss alla i hopp om att hon skulle somna då. Oj vad fel vi hade.

Hon snurrade runt som en galning och skulle prata hela tiden. Allt för att slippa sova. Men honskulle även köra på gulligheten sen med då det blev ett himla puss och kramkalas i sängen sen. Åh vad det är svårt att säga till henne att det är sovdags när hon gör så =) Men efter 23 någongång somnade hon äntligen vilket var underbart just då. Men sen var det snurra runt dags hela långa natten ochpå dethade vi en tjej som inte riktigt visste vad hon ville inatt så sömnen ligger inte riktigt påplus denna underbara dag. Men vad gör det? =)

Idag blir det faktiskt en tur till Uppsala då min syster slutar skolan så vi ska hämta upp henne vid 14 för att sedan fördriva tiden till V slutar jobbet vid ca 16.30 för då blir det nog något att äta och sedan hemfärd. Vi kommer inte vara med på systers avslutnig då det börjar vid 18 och léone vill i säng strax efter det. men det blir ju lite Uppsala mys istället =)

Mina 2 underbara älsklingar♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling