Trött mamma

HejJösses vad med nappinstoppnigar det blev denna natt. Men det är vårat eget fel eftersom vi inte väckte lillan runt 22 som vi brukar göra nu för att hon ska sova bättre på natten. Så det blev nog en 10! nappinstoppningar om jag inte minns fel. Kändes som att man bara hann lägga sig i sängen innan det var dags att hoppa upp igen. Sen tänkte lillfröken ta morogn redan 5 men efter lite övertalning(läs:nappinstoppning & lägga sig på sida) somnade hon om & vi gick istället upp 6.40 =) Sen kom stora prinsessan ner vid 8 tiden så pappan fick sova ett tag till. Rätt ska ju vara rätt =)

Nu ska vi fixa lite lunch & sedan blir det att åka till mina föräldrar med flickorna medans V åker till Tierp & arbetsförmedlingen en snabbis. Sen kommer även han dit =) Lilly är överlycklig över att vi ska åka & tjatar verkligen om att få åka. Hon älskar verkligen när vi hittar på något kul & inte bara är hemma hela tiden =)

Igår kom förresten V´s faster med sina 2 döttrar & hälsade på. Lilly fick 2 hårspännen & ett superfint munspel. Lilla Léone fick en otroligt fin mobil som nu sitter ovanför skötbordet. Tack underbara ni! ♥


Kommentarer
Postat av: Susann

Hej! Tycker det är jätte kul att följa er eftersom jag har en son som är drygt en vecka yngre än Leone. Kan du inte ta lite kort på Leones rum? Vore kul att se hur ni har gjort i barnkammaren. Kram Susann mamma till Liam

2011-03-14 @ 16:52:43
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ja det är helt klart en utav söndagens 2 höjdpunkter, babysimmet är den andra! :)



Å va roligt!! Får fota Kevin i den å visa på bloggen sen då! OM han kan ha den..HOPPAS!



Nappinstoppningar blir det ett antal utav per natt här också! Men jag ska inte klaga. Får väl istället glädjas åt att han nu alltsom oftast hoppar över nattmålet! :)



KRAMIS

2011-03-14 @ 18:58:44
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling