BVC besök

Hej
Ja idag har vi hunnit med ett BVC besök och oj vad lyckliga vi blev när vi kom in där då våran gamla BVC sköterska var tillbakla igen. Åh vad underbart! Inte för att det var något fel alls på dom som jobbade där innan heller men det är ju något speciellt med just henne =)

Var ju dags för Léones 5 månaders koll och det brukar ju bli en liten spruta med en den kommer vi ta när hon blir 6 månadear istället då det inte fanns någon läkare där idag. Skönt då jag inte alls var sugen på dom där dumma sticken idag =)

Så nu är min lillfia hela 67.5 cm lång och väger 7690 g. Hon är ganska precis lika stor som hnnes storasyster var vid 6 månader så hon det står inte på förens dom är på samma storlek =)

Passade även på att kolla upp Lillys vikt och längd men ja, det var väl inte lika kul kanske. Hon har gått upp fjuttiga 1 kg på 6 månader och väger nu 11550 g vilket gjorde att hon hamnade en bit under kurvan. Men vad kan man göra när man har en liten fröken som inte äter så hemskt mycket och bara springer runt hela tiden? =) På längde hade hon växt runt 2 cm och var nu 84 cm lång. Våran lilla Lilly haha. Inte konstigt att hon fortfarande han ha plagg i 80 eller =) Tog fram henne sommarkläder hon hade i sommras och dom passade och det säger ju en del. Speciellt med tanke på att Léone använder 74 på pyjamasarna nu =)

Mina två ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling