Jobb dag

Hej
Ja idag har det ju som sagt varit en jobb dag och oj vad kul jag har haft. Jobbade från 8-18 och det var fullt ös hela dagen. Men det var faktiskt skönt då man iaf hade något att göra hela tiden. Och inte behövde jag hjälp så mycket heller förutom när kön var mil lång eftersom det var fulle med kunder hela tiden. Så då fick jag fixa så en till kassa skulle öppnas. Åh snacka om att jag hittat något jag vill hålla på med!

När jag slutade vid 18 kom V in med Lilly och hon vart jätteglad när hon såg mig. Hon sov nämligen när jag åkte så det var första gången vi träffades idag. Min lilla älskling. Och Léone hade kommit in en gång hon med under dagen vilket var underbart det med♥ Nog för att det är underbart att jobba men barnen är verkligen det bästa som finns!

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ja, det behövdes! Men OJ va ovant det är!!! (Bild finns på bloggen.)



Va roligt att ni vill ha fler! Vi med! Åtminstone ett syskon till gofisen vår! Och det inom en inte allt för avlägsen framtid.:)



Har jag frågat vad du jobbar med? glömsk



KRAM å Trevlig helg! :)

2011-05-27 @ 21:55:12
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Tack! :)



Nej då än har inte snickarverkstan öppnat! ;D



Va skönt att du trivs med det du har nu då iaf!



Jag jobbar på ett Demensboende i hemstaden Falun vilket jag inte har någon större luat att fortsätta med. Trött på jobbet och vill inte pendla nu när man har lillgossen!



KRAM

2011-05-28 @ 06:37:33
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Där har vi kvinnan med koll!! Du har så rätt och vad gulligt av dig att skriva så :D Vitt vin har jag gilat ett tag, men rött har jag ganska nyligen lärt mig dricka och mörk choklad lärde jag mig äta för ett par år sedan och nu ääälskar jag det. Men tror att både vin och choklad är sånt man måste "lära sig tycka om" innan man gillar det :D



Kram

2011-05-28 @ 12:24:10
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling