TGIF

Hej
Ja idag är det fredag och denna dag kanske det blir ett besökt igen till Uppsala då det är nyinvigning av bauhaus och dom har ju en hel del fina priser på bra att ha saker. Tex finns det en likadan toastol som vi fick att köpa för 300 kr nu. Och i våran lägenhet/del i huset finns det ju 2 toaletter och det skulle ju vara skönt att få nya på båda badrummen då dom är uråldriga haha. Vet dock inte om jag och Lilly går in där eftersom min dotter här hemma är kallad myrbyxan eftersom hon av den enkla anlednigen inte gärna sitter still om det finns annat att göra =) Så jag funderar på att ta henne till nickis lekland så hon får leka av sig istället. Men vi får se hur det blir.

Igår blev det ett besök på ikea där et bara var att slå bort alla vill ha begär på möbler mm men det blev endå lite barngaljar till Lillys rum, glasskålar att ta torrvaror i, en skål till frukt och sånna där ringar som man håller sig i när man leker. Åh, jag vet inte om jag har rätt men jag tror att dom heter romerska ringar iallafall. Lilly älskar att hålla på med sånt så det inköptes till hennes rum. Stod att det var från 5 år men vi vet ju att hon brukar hålla på med sånna så det strunar vi i =) Kommer ju endå inte sitta så högt upp så det är ju inte fara.

Sen blev det en tur till willys där det bara blev det nödvändigaste i form av blöjor, välling, barnmat och såklart B&J glass =) Måste ju bara ha något gått kvälltid. Men det märks på min kropp kan jag säga. Eller det är bara min mage som tar stryk och blir fluffsig men det är väl bara att ta tag i träningen av den helt enkelt. För det sjuka är att min vikt inte rör sig utan det bara är magen som växer. Och någon bebis är det då inte utan bara gottis haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling