Tisdag

Hej
Äntligen har jag ro att sätta mig ner vid datorn för att blogga lite. Dock inte vid min dator då den tvyärr sjunger på sista versen men endå =)

Ja herregud vad det händer saker här hemma just nu. Lilly har verkligen kommit in i 2 års trotsen och jag säger bara en sak, HERREGUD! Nog för attjag förstod innan atttrots inte är kul men här hemma har vi en tös som helt slutat lyssna känns det som. Och dom nätter man inte sovit så jättebra under blir detlite extra jobbigt. Men man får bita ihop och vara stark.

Léone växer som bara den och imorgon är det dags för BVC med spruta. Var meningen attdet skulle vara idag men sköterskan ringde och sa att läkaren hade bokat fel så det skulle vara imorgon. Så det var bara att boka om. Men imorgon får vi se hur stor våran älskling blivit. Tänk att hon blir 6 månader på lördag. Åh vart har tiden tagit väden?

På tal om att vara stark så känns det som något man börjar bli bra på. Allt detta med huset tar verkligen på krafterna och på psyket men det är bara att försöka se framåt och hoppas på att allt löser sig. Och snart med kanmanju hoppas. Håller just nu på med en massa pappersarbete så får vi se hur allt går.

Var föresten på konsum i fredags igen och oj så kul det är! Och oj vad med folk det var hela dagen med. Men det varju kanske inte så konstigt eftersom det var just fredag och även barnbidrag. Blev en del köande för vissa men det var ju inte bara mitt fel haha. Är sånt man får ta vissa dagar helt enkelt. Även på denna lilla ort. Men jag känner att jag börjar få koll på alla koder till allt nu iaf så det känns verkligen underbart =) Kan lugnt säga att det gör att humöret åker upp ett bra tag vilket jag känner attjag behöver denna period.

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ajaj..Är det nå sviter efter graviditet tro?



Jag trodde INTE att symaskinen skulle sammarbeta här heller med det gjorde den och faktiskt tyckte jag det var kul att sy och dona också! :)



Kramen!!

2011-05-24 @ 22:01:09
URL: http://annacondas.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling