Dagens lillfis

Hej på er fiinisar
Här startade vi dagen med buller och bång då Léone ville ta morogn vid 6.30 då hon i vanlig ordning ställer sig upp i sängen och pratar på som bara den. Och sen kommer Lilly upp vid 8.10 och det första hon säger är att hon råkat kissa på sig i våran säng. Ja det var ju bara att ta av alla sängkläder och bäddmadrass för att sedan tvätta av madrassen där det gått igenom. Men ja, det var vårat eget fel då vi lät henne dricka oboy en helvtimme innan läggning och inte såg till att hon försökte kissa innan on somnade i sin säng. Mammas lilla nattvandrare. Hon får verkligen dåligt samvete när det händer men vi vet ju att det är vårat fel som inte säger åt henne att hon visst måste försöka kissa innan hon somnar. Men man lär sig av sina misstag heter det ju =)

Idag vet jag inte rikigtigt vad vi ska hitta på mer än att det blir fördelsedagsfirade senare idag för V´s morfar. V ska väl iväg för att kolla på en bil efter jobbet och jag vet inte om vi ska åka buss in för att följa med eller hur vi gör. Blir visseligen långtråkigt för barnen att åka iväg till Stockholm för att sedan åka hem igen efter en kort stund så jag vet inte hur vi gör. Men det märks ju =)

Här kommer en liten bild på dagens lilla plutt. Om ni undrar varför det inte blir så mycket bilder på Lilly är det för att hon alltid drar av sig sina kläder när det är toadags eller blöter ner sig något fruktansvärt när hon leker i handfatet och därför går hon mest i trosorna. Så det är därför =)

Duplo är nya favoriten hos våra barn =) Bodyn och byxorna är ärvda av storasyster Lilly men dregglisen och strumporna kommer ifrån kappahl =) Ett under att något av dom sitter på dom hon hatar båda haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling