God morgon

Hej alla underbara
Här sitter jag nu vid makens dator med två vakna tjejer vid mig. Dom kan tydligen inte vara utan varandra mina små hjärtan. Det första Lilly frågar när hon vaknar är om Léone är vaken så även hon kan gå upp. Mina små prinsessor♥

Igår blev det tyvärr inga höstjackor då dom vil kollat in från H&M inte fanns i svart som jag helst ville ha. Och alla andra likvärdiga på alla andra butiker kostade dubbelt så mycket som dom ifrån H&M så jag fick glatt klicka hem dom när vi kom hem igen helt enkelt. Som tur var skulle leverans datumet bli samma som förut så nu hoppas jag att kylan väntar lite till =)

Men det blev faktiskt ett par jeansleggings till Lilly och en regnoverall till Léone ifrån Kappahl. Lilly är ju som ni vet helt blöjfri men sen hon blev det har nästan alla hennes jeans blivit för stora i midjan och rumpna så dom bara glider ner och stackaren ser ut som Ronny eller Ragge =) Men just Kappahls jeansleggings sitter så bra på henne och det är ju en skön resår i midjan så det fick bli ett par sånna till i svart. Hon hade ett par redan i 86 som Léoen nu fått ta över (dom är riktigt urtvättade så dom funkar på henne fast dom är för långa) och när dom inte längre passade blev det ett par likadana mörka jeansleggings i 92 och denna gång blev det som sagt svarta. Hade gärna köpt ett par ljusa med men det fanns inte.

Och sen blev det ju som sagt en regnoverall till Léone. Hade inte tänkt köpa något sånt till henne då jag vet att det finns ett regnställ här henne i 80 som hon skulle ha men det är spårlöst försvunnet så det fick helt enkelt bli en overall till henne. Den är så himla fin och självklart kommer det upp en bild på den lite senare idag. Fick bli en i 86 och den satt jättefint. Kommer nog passa i vår med det det fanns utrymme att växa med. Den kostade 349 vilket kändes helt okej tycker jag. Med tanke på att höstkapporna jag kollade in där inne kostade 399 så var det inget att snacka om =)

Och jag som hade tänkt köpa både kofta och smink igår kom hem helt utan någonting alls. Koftan jag prövade blev jag ju helt förälskad i och den kostade 499 och den ville jag verkligen köpa men kände att det får bli till fördelsedagen istället då jag endå inte önskar mig något =) Och sminket glömdes helt bort i sökandet efter höstjackor. Så det får jag fixa sen helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Emma

En sån regnoverall har jag köpt tillmin son också. Superfin!

2011-09-06 @ 17:00:49
URL: http://spetsochbetong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling