Ny vecka med nya tag

Hej alla underbara
Ja nu öär det en ny vecka och denna vecka ska jag verkligen ta tag i bloggandet då jag fått en nytändling känner jag. Det är ju faktiskt denna vecka som våran snart fd hyresgäst ska vara ute ur vårat hus och vi ska få tillbaka våra liv igen. Både vi och mina föräldrar. Så imorgon efter Lillys första tandläkar esök blir det en tur in till uppsala för att kolla in en av ny säng till stora tjejen och förhoppningsvis följer både det och en ny byrå med hem. Just nu har jag och V en varsin malm byrå med 3 lådor och jag hatar dom. Mörka och tråkiga, vassa i kanterna och botten vill gärna åka ur. Nä fy för dom. Så jag hoppas verkligen att det blir en fin byrå imorgon så vi kn sälja iväg dom vi har nu med tillhörande sängbord. Kolla på en tvbänk ska vi med förhoppningsvis men det kanske inte blir något köp just imorgon. Sen ska det även köpas garderobsinredning så barnen får flera lådor och en stång till sina och sen ska det köpas lite saker till oss med som ska in í en skrubb som ska bli en mini WIC. Kommer bli härligt att få ordning på allas kläder nu.

Sen ska vi kolla in lite nya tapeter med vilket blir härligt att få fixa med. Köket och vårat sovrum är väl dom jag hoppas hitta till men sen måste vi även hitta något fint in till matrummet då vi ska bygga om en vägg där inne. Ja fy vad det ska bli kul att fixa igen =)

Vad här hänt mera i vårat liv den senaste tiden då. Ja,livet har väl bara rullat på i vanlig ordning. Vissa saker har hänt som är privata då det handlar om nära och kära men det är inget jag vill eller tänker ta upp här på bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling