Tomt

Hejsan alla underbara.
Ja, här hemma känns det inte riktigt som att min energi kommer tillbaka utan att mera rinner ur mig. Känner att jag skulle behöva komma bort ett tag för att ladda batterierna igen. Men just nu fungerar inte det då V ska jobba hela denna ochhela nästa vecka. Och sen är det ju dags att flytta så då kommer batterierna laddas ordentligt =)

På tal om jobb ringde konsum idag och jag ska jobba både på onsdag och lördag och det ska bli riktigt kul med 2 stycken 9 timmars pass känner jag =) Blir ev lite mera jobb på måndag med om vi kan fixa barnvakter. Men vi får helt enkelt se hur det blir. På måndag ska iaf V´s mormor och morfar passa båda tjejerna tills V kommer hem då det blir innan jag slutar vid 17 och på lördag är ju V hemma med dom.

Idag var vi förresten in till Uppsala en snabbis och där blev det ett litet besök på ikea. Finns så mycket jag vill köpa inför tillbaka flytten men just nu finns inte alla dom pengarna man förhoppningsvis kommer lite på plats pö om pö =) Denna gång blev det faktiskt bara galjar till mig och maken. Det är ju på något konstigt vis sånt som alltid behövs haha. Undra vad et kan bero på ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling