Torsdag med jobb

Hej alla underbara
Ja, denna vecka har detblivit mycke jobb och därav den dåliga uppdateringen. Den enda dagen jag varit ledig hitills under den här veckan är i tisdags och då blev det en liten tur till Uppsala faktiskt =) Men nu ska jag vara ledig imorgon och på söndag med för på lördag blir det heldag igen. Och idag blev det jobb mellan 16-20.

Ja i tisdags blev det som sagt lite shopping på bla stadium, H&M och Kappahl. Inne på stadium fyndade vi overaller från everest till barnen för 399 istället för 699 så det blev faktiskt en varsin till dom. Lilly kan ha båda nu men den vi köpte till Léone (86) badar hon just nu i men det funkar ju säkert endå =) Annars har vi ju andra med till henne. Så klart blev det bubbelgums rosa overaller haha. Hade faktiskt velat ha röda men det fanns inte så då fick det bli rosa. Inne på H&M blev det lite klänningar till barnen då Lilly kommit in i en klänningsperiod nu och samma blev det på kappahl.

Här har ni en av overallerna. Så fin!

Söt klännings från H&M fick följa med hem till båda barnen. Finns upp till 86 ochkostar 149:-

Söta bambi detaljer tillsammans med en rosett

Den här mjuka härliga klänningen i 86/92 fick bli Lillys för 149:-. Även den från H&M.

Den här i samma storlek men ifrån Kappahl blev det till stora tjejen med. 199:- kostade den.

Även denna blev Lillys och även den kommer ifrån Kappahl. 179:- kostade den. Hon har ju en liknanade i vitt men den är lite tvättkrymt efter ett år av användning =) Visst passar den bra den med men snart får nog lillasyster ta över den.

Och sist men inte minst blev det denna klännnig till Léone. Funderar på att kolla hur den sitter i 86 på Lilly då den är så fin! 129:- från Kappahl =)

Nej nu är det dags att jaga barn känner jag. Dom är just nu all over tha place haha.

Ps. Gissa vem som snart har en iphone då =) Välbehövligt eftersom min andra bara där hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Emma

hihi va kul...Elias har en sån fast blå...kommer dom ju vara lika när dom är ute o leker i snön :) men hur i hela??? hans kosta ju 1000 kr!!! fy farao va orättvist...hahah!

2011-09-23 @ 22:17:31

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling