Frisk tjej!

Hej mina fina
Åh vad underbart att sjukdommen nu har lämnat detta hus och vi nu har tillbaka våran glada och matfriska tjej. För fy vad man oroar dig när dom små inte vill ha någonting i magen. Hon vägrade till&med piggelin och då vet man att hon inte mår bra. Men det verkade som att det var ett virus som bråkade och nu är borta. Underbart!

Igår var vi in till östervåla för att handla lite och när jag kom in på konsum så blev jag haffad och blev sedan kvar där för att jobba i 3 timmar haha. Så det kan gå =) Men jag måste säg att 3 timmar var lagom. Hur hemskt det än är att erkänna det redan så börjar det bli lite tungt med jobbet. Och då är jag ju bara i 14+4 idag. Och på takl om det så har jag ju helt glömt bort magbilder och infon för denna vecka men jag tror att vi tar det varannan vecka nu i början för det känns som att det inte är så himla stor skillnad just nu. Men jag kan ha fel eftersom jag börjar tycka att det känns tungt haha.

Nej, nu ser jag att det är dags att ta fram stekpannan och vara lite effektiv för nu börjar det bli hög tid att börja knåpa på middagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling