13 veckor och massa fix

Hej mina fina.

Ja idag har jag gått 13 hela veckor av mina graviditet och det är helt underbart att känna att man kan visa hela världen att man bär på ett underverk igen. Jag är verkligen så underbart lycklig! Fixar lite bilder till imorgon oh så kommer lite info då med =)

Idag har vi haft en liknande dag som gårdagen med utelek i 4 timmar efter lunchen. Och dessa två dagar har vi fått himla massa fixat. Idag köpte jag lite blommor och planterade och fixade lite vid våran minidamm med. Den hade växt igen helt under dom 2 år som vi hyrde ut huset vilket är jättetråkigt. Men det är bara att ta tag i det. Så nu är nästa projekt att måla grundet och väggen + att fixa en grävmaskin för att gräva bort alla buskar och sånt som vi inte vill ha kvar. För det är så himla dumt planerat på våran gård så vi kan inte ha det kvar. Nä, stor gräsmatta som barnen kan leka på ska det vara =)

Mammas lilla sötis här om dagen

Dom senaste dagarna har inte Léone sovit middag alls eller somnat en snabbis för sent (efter 3) på soffan för att sen vilja sova natten i växasängen. Hon har inte visat något intresse alls innan och nu kollar honm inte ens på spjälisen så vi får ju se om den kan tas bort om ett par veckor =) Skulle bli himla bra för då får hon mera ytor att leka på där inne.

Nej, nu måste jag ha lite soffmys med maken. Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling