Att sväva på moln varvat med illamående

Hej mina fina
Idag har jag varit lite frånvarande då jag inte alls mått bra denna dag. Ena sekunden svävar jag på små moln och känner mig så himla lycklig och nästa sekund sitter man med illamåendet i halsen. Jag har ju inte kännt av illamåendet på det här sättet med någon av tjejerna men jag hade ju lite med Lilly men inte alls efter vecka 12. Så vi får ju se om det är en liten tös till eller om det är en lten pojke som gömmer sig där inne denna gång =)

Idag var vi iaf iväg och handlade lite då V jobbar dom 2 kommande dagarna och det kan vara skönt att bara öppna kylen och välja och vraka när det kommer till maten. För dom senaste dagrna har det ekat där inne haha. Och då vi har en side-by-side kyl/frys så är ju frysen väldigt liten så det får ju inte plats mat nog för att storhandla heller. Så en liten extrafrys skulle kanske vara något =)

Sen har vi idag även deklarerat. Det där som man varje år fasar då man är rädd för att få betala tillbaka en stor summa. Men både jag och V klarade oss ifrån det även i år och vi hoppas även kunna skrapa ihop till en badrummsrenovering när den lilla slaten kommer vid midsommar =) Längtar! För oj så fult och skruttigt det är där uppe nu. Så vi ska försöka köpa lite material varje månad dit in för att slippa mera kostnader än vad arbetet kommer kosta för att anlita någon.

Vårat otroligt fula badrum. Nu har vi ju ett badkar där inne istället för duchen men ändå. Så fult!

Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Misstänker att det kommer att bli likadant på mig när tvåan kommer! Jag har fortfarande put a´la vecka 15 och som du säger så vet ju kroppen direkt vad som väntar <3 Häftigt!!



Kramar

2012-03-21 @ 08:26:58
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling