Illamående + Uppsala besök =)

Hej mina fina
Ja, dom ni kanske förstår är ju inte så himla duktig på att uppdatera när jag mår otroligt illa i perioder. Fattar inte att jag inte spytt än då jag mår på det här sättet. Men än har jag klarat det och är nöjd med det sen jag hade mitt gallstensanfall. hua,vad jag hatar att spy efter det!

Men hur som. Igår blev det ett besök till Uppsala där det inte blev så himla mycket inföskaffat. Blev lite blöjor till Léone och lite mat. Sen blev det även en sandlåda till tjejerna (och mini i magen) men just nu saknas sanden då den ska fixas senare. Blev även ett besök på Gränby men därifrån kom vi bara med vita shorts till barnen och en blå mammklänning till min från H&M som var på rea. Roligare än så blev det inte.

Och oj vad jag kan känna av cravings ibland nu med. Djungelvrål blir jag lätt sugen på och fort vill jag ha dom med =) Och vid hemgång igår så blev det McDonalds och där blev det nuggets och McChicken junior haha. Men det är tur att man inte kommer inärheten av det så mycket iaf för då skulle jag nog föräta mig =)

Idag var det otroligt tråkigt väder med både hagel och regn så vi struntade i uteleket idag (har just nu jordvälling på baksidan) och stannade inne. Tråkigt men endå lite skönt. Så nu väntra vi på pappan i huset som precis har slutat jobba för att se om vi ska hitta på något kul hela familjen här hemma.

Mammas lilla prinsessa♥


Kommentarer
Postat av: Frida - Mamma till Liam och bebis i magen

huvva för att må illa. Jag mådde illa båda gångerna i början av graviditeterna. Kunde knappt röra mig, men jag spydde aldrig. Hoppas de försvinner snart för dig.

2012-03-29 @ 21:12:19
URL: http://frudrutt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling