Tankar och förhoppningar

Hej mina fina
På senaste tiden har jag haft otroligt mycket tankar och förhoppningar om hur vårat liv varit och hur det kommer bli i framtiden. Vissa dagar ser jag tillbaka på hur jag mådde under den tiden vi bodde hemma hos mina föräldrar på grund utav våran fd hyresgäst och jag ser nu i efterhand att jag inte alls mådde bra psykiskt. Tänk att en person kan förstöra ens tankesätt på det viset han gjorde. Helt sjukt. Men jag hade min underbara familj där hela tiden och det gjorde att jag aldrig ramlade in i en depression vilket jag i efterhand förstått. Och är otroligt tacksam för.

Och sanrt är det meningen att han ska ha betalat av sin skuld till oss. Det är bara en del av allt han egentligen är skyldig oss för skador mm men vi kommer aldrig få tillbaka hela det beloppet och det vet vi ju sen innan då det tog våran advokat så himla lång tid att få ihop det lilla belopp som det blev. Men det kommer känns så himla skönt att inte ha något mera med den personen att göra. Och jag kan säga att det är så himla många gånger jag bara vill skriva ut denne personen namn men jag vet bättre än att göra det. Även om det skulle kännas himla skönt vissa gånger.

Men jag ser otroligt mycket fram emot vad framtiden har att ge. Kanske en liten bebis till? Kanske en välbehövlig renovering av badrummet i sommar? Vem vet och det känns just nu så himla skönt att bara ta dagen som den kommer =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling