Konstigt med underbart

Hej
Ja tänk så konstigt det kan kännas att säga min/vår son till V. Vi har ju i 3 år varit föräldrar till tjejer och vårat liv består ju till en stor del av rosa och klänningar. Men nu ska vi få en liten pojke som ska förändra detta. Och det känns konstigt med underbart. Ni ska ju bara veta hur jag kände mig när vi handlade kläderna till lilla W i torsdags- Drogs ju helt automatiskt till dom små klänningarna och dom rosa kläderna men det känns otrologt kul att få kolla in den andra delen av affären med. Detta kommer bli en helt fantastisk resa. Att gå från två prinsessor till två prinsessor och en prins♥
image description
Våran underbara lilla William. Åh vad vi längtar efter dig älskling♥

Kommentarer
Postat av: Ullis

Måste kännas konstigt att vänta en pojke när du är "van" vid två tjejer :D skiljer sig denna graviditet något mot tjejernas? :)

2012-05-08 @ 16:00:17
URL: http://ulrika-p.blogspot.com
Postat av: Mammalott

Ullis: Ja det känns himla konstigt att gå från att ha varit mamma till två tjejer i 3 års tid till att bli en mamma till båda könen. Men oj så häftigt och kul det här äventyret ska bli =)



Ja, jag tycker verkligen att det skiljer sig en en hel del mellan deras graviditeter. Men tjejerna har jag varit godis/sötsugen hela tiden och varit himla sugen på onyttig mat. Men nu äter jag knappt godis och väljer sallad/husmanskost/nyttigare mat framför fet och onyttigare mat. Magen ser även olika ut. Med tjejerna har magen varit över hela magen eller vad jag ska säga. Den har börjat ute på sidorna och även varit rätt hög. Med William har jag en mage som sitter mitt på och är låg. Så det kommer bli härligt att åka på denna resa och se hur magen ser ut på slutet =)



Nu är det rätt nära för er va? Hade ni kollat könet?

2012-05-08 @ 17:09:23
URL: http://www.mammalott.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling