I min sons BB-väska

God morgon mina fina
Har ju lovat att jag ska visa er vad jag har packat ner i BB-väskan till lilla William och här kommer det nu =)

Fina stjärndressen ifrån Lindex i strl 50 som han kommer få åka hem i om det inte blir allt för kallt innan han tittar ut.

Body ifrån Cubus och byxor ifrån Kappahls Newbie. Båda i strl 50.
2 stycken bodies och ett par byxor ifrån Kappahls Newbie i strl 44. Det här kommer vara kläderna han åker hem i om det blir overall dags innan han kommer ut =)
Vit nalleoverall ifrån H&M i strl 50.
Blå mössa ifrån Kappahls Newbis och en vit ifrån H&M.
Och sist kommer allt smått som följder med. Strumporna är ifrån Kappahl, MAM nappar som Lilly valt, elefant snuttis som även den Lilly valt, nallen ifrån teddykompaniet och tossorna även dom ifrån teddykompaniet med ifrån deras prince and princess serie. 
Och denna underbart mjuka filten ifrån Kappahls Newbie. Man vill ju ligga i något mjukt och skönt när man har tittat ut =)
 
Ja, det var väl det som är nerpackat. Mycket som vanligt men man vet ju aldrig vad som händer. Kan ju hända något som gör att man måste stanna längre än vad man vill eller att man får en liten kräkis och då är det skönt att ha ett par ombyten =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud så mysigt! Dessa små kläder, tänk att det ska va en liten bebis i dem snart. Min lille kille är 3 månader, storlek 50 känns så långt borta nu haha

2012-09-12 @ 20:58:40

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling