Magen i vecka 36

Hej mina underbara
Både igår kväll och idag har vi haft en ledsen tjej här hemma då hon håller på att få lite flera tänder så jag har inte hunnit sätta mig alls vid datorn för att blogga. Men nu sover hon för natten och vi hoppas att hon slipper vakna något och vaknar pigg och glad imorgon.
 
Hur som så fick jag till magbilder igår så här kommer dom =)
Stora magen med tröja på
Tröjan uppdragen
Och framifrån♥
 
Magen är verkligen stor och klumpig nu och jag klarar inte lägre av att sitta i mammajeans längre då den är så långt ner att det verkligen gör ont om jag försöker. Så nu är det leggings som gäller tills lillkillen har tittat ut. Har även otroliga förvärkar som verkligen får en att stanna upp ibland så vi kan ju hoppas att han inte vill vara kvar på himla länge till =) BB-väskan står ju klar här hemma och jag ska packa en väska till mig och V och sen är det bara vaggan som mska hem och bäddas. Sen lilla William, är du så välkommen ut så♥

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Fina magen! :)

Spännande att se vem av oss som föder först! ;) jag hoppas också att lillasyster här kan tänka sig att komma nån vecka tidigare iaf! Har dock en del att fixa med innan bara. Ingenting klart här.

Kram till dig! Å trevlig helg!

2012-09-07 @ 21:40:34
Postat av: Hanna Karlsson

Fin mage! Spännande att det kan vara dags när som helst. :-)

2012-09-10 @ 07:30:33
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling