TGIF

God morgon mina fina
Här hemma startade morgonen med en son som inte alls ville sova mer redan vid 5.40 men han fick ligga i våran säng och busa med gosedjur till klockan blev 7 då hans systrar vaknade och ville ha frukost. Så nu har dom ätit klart och jag har inte börjat än då jag inte alls kan äta frukost när jag vaknat. Jag behövar fixa en himla massa innan jag kan slappna av och äta frukosten i lugn och ro. Och det brukar bli så sent som 9.30-10 efter att William somnat för sin vila.
 
Idag är det äntligen fredag och jag känner att jag skulle behöva fixa en himla massa idag. Dammsugaren ska få fara runt ett varv i huset och tvätt ska vikas in till sina platser. Skulle även behöva skura då det ser hemskt ut i hallen efter en massa små fötter som sprungit i leran. Ja, sen är det ju det som alltid ska fixas med dåklart. Som att plocka ut och i diskmaskinen, torka bänken en massa gånger, laga mat, byta blöjor, bädda sängar, tvätta kläder, gå ut med soporna och sysselsätta barnen. Som mamma till 3 har man aldrig en lugn stund när dom är vakna =)
William fick vara framför kameran igår han med efter sin vila♥ Stora killen som nu även har två små gaddar i munnen.
 

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Fina killen <3

Ja det är galet så olika det kan vara, och jag tycker Hugo är STOR, men mest för att storasyster Ellen alltid varit en riktig spinkis ;)

Svar: Jag skulle nog säg att han är rätt så normalstor din lilla kille =) Vår dotter Lilly har ju varit rätt så liten till åldern rätt så länge och använde 89-92 plagg i närmare 2 år men nu har hon helt plötsligt dragit iväg med en himla fart och använder nu 104 på byxor och 110/116 på överdelar. Hjälp!
Kram
Liselotte

2013-04-12 @ 17:02:39
URL: http://ellenojag.blogspot.se
Postat av: Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix

Söt!

2013-04-13 @ 20:48:35
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: storasyrran

Hej! Läste din blogg för några år sen när Leone var på väg och har nu hittat tillbaka! Ser att familjen utökats med en lillebror också! Kul!Grattis!

2013-04-21 @ 17:38:29
URL: http://storasyrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling